Wij streven er naar dat onze klanten tot de 20% beste varkenshouders van Nederland behoren. Dit is niet alleen het streven van Bosgoed Diervoeders, het lukt ons ook. De varkenshouders die onze diervoeders gebruiken, behalen die resultaten!

 

Familie Barmentloo

"Wil je resultaat behalen, dan is een goede samenwerking met de voerleverancier erg belangrijk. Bij Bosgoed Diervoeders begrijpen ze dat! Ze werken met korte lijnen dus je hebt gelijk de juiste persoon te pakken. De varkens hebben een hoge gezondheid door betrouwbaar voer en daardoor hebben wij meer arbeidsvreugde."

Familie Denekamp

"Bosgoed Diervoeders geeft mij zekerheid voor het behalen van topresultaten. Ze werken korte lijnen en overleggen met hun klanten. Ik ben een zeer praktisch ingestelde fokzeugenhouder, deze manier van samenwerken spreekt mij dus erg aan!"

Familie Stegeman

"Mijn doelstelling is een hoog saldo per varkensplaats halen. Gelukkig kan ik deze doelstelling delen met Bosgoed Diervoeders. Hun aanpak is mijn garantie voor een hoge opbrengst. En je merkt aan de varkens dat ze kwaliteitsvoer krijgen. Concurrerende voerkosten per kg groei met een hoge gezondheid geven de goede prestaties.