Bosgoed Diervoeders B.V. is een familiebedrijf welke gevestigd is in Wilp-Achterhoek, in het groene hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen, Deventer. In de meer dan 100 jaren dat het bedrijf bestaat heeft het zich bewezen als specialist van krachtvoeders, enkelvoudige grondstoffen en kunstmeststoffen bij de agrarische ondernemingen in de ruime omgeving van Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Bij Bosgoed draait het om kwaliteits producten met als doel resultaat. Gezondheid en welzijn van het dier wordt hierbij altijd in het oog gehouden.

Productie

We beschikken over een eigen productielokatie, zodat we kunnen produceren wat op bedrijfsniveau de beste resultaten geeft, kortom "elke boer zijn eigen voer". In de rundveehouderij worden er zo mengsels op maat gemaakt, perfect afgesteld op het ruwvoeder en de specifieke bedrijfsomstandigheden. Ook in de varkenssector is bewezen dat bedrijfseigen voeders zorgen voor de beste resultaten. Omdat wij productie en transport in eigen beheer hebben, bent u verzekert van constante kwaliteitsvoeders tegen een scherpe prijs. Alle producten voldoen aan de moderne kwaliteits en controle eisen en zijn GMP+ en Secure Feed gecertificeerd.

Winkel

In onze winkel verkopen wij onder andere dierbenodigheden en diervoeders voor kleine en grote huisdieren. Verder ook verfartikelen, wasmiddelen en een groot assortiment agrarische- en tuinartikelen. U bent van harte welkom in onze winkel en op ons bedrijf in Wilp-Achterhoek.

De koffie staat klaar!

 

Rick Bosgoed
betrouwbaar, ervaren en innovatief

Rick Bosgoed is de 4e generatie van Bosgoed Diervoeders B.V. Rick houd zich o.a. bezig met de samenstellingen van voeders. Als voedingsdeskundige (nutritionist) weet hij wat het effect van voeding op de gezondheid, productie en groei van dieren is.

Raymond Smeenk
klantgerichte, veelzijdige binnendienst

Raymond Smeenk is uw eerste aanspreekpunt voor bestellingen, logistiek en productie. Hij regelt de goede en snelle afhandeling van onze binnendienstwerkzaamheden.

055-3231231
info@bosgoeddiervoeders.nl

Alfons van Gurp
vertegenwoordiger rundvee

06-52162251
alfons@bosgoeddiervoeders.nl

Erwin Huis in 't Veld
vertegenwoordiger rundvee

06-11124481
erwin@bosgoeddiervoeders.nl

Jan van Hoef
vertegenwoordiger rundvee en varkens

06-86864434
jhoef@bosgoeddiervoeders.nl

Jan van Wakeren
vertegenwoordiger varkens

06-86889590
jvwakeren@bosgoeddiervoeders.nl

Anne Bezemer 
vertegenwoordiger paarden

06-23491603
anne@bosgoeddiervoeders.nl